ima' real real c00l gotta dance like a..

Jahaja vad har vi här..? Okej bajs. Hej! Var i Sollentuna med Klara och Marie today! Fick det jag skulle ha och inget annat för en gångs skull!


Issa tror hon är c00l.. åh vänta! Hon är ju det!


tha rings


Sötnosen vid namn Klara!

Nu väntar jag på att Rache ska bli klar med sin kamelhemsida.. det är jag som är Leoparden!
Pusshej /issa


Marie + Klara = Kanelbulle!


Shopping i Sollentuna, kjol, strumbyxor och ett linne
Ätit wok
Cya l8r


Englishgrammartest


Engelska provet gick helt okej, fick hjärnsläpp på en de, men det gick nog ganska bra!
Jag tror jag åker hem och sen drar tillbaka hit med Marie, Issa och kanske Filippa, vi får se!
Hörs senare
Pussar Klara


pizza och Idol





Idag blev det pizza och Idol med syrran! Fett mysigt :D


WOOOOW

För alla som bor i Järfälla: Leonardo Chazarreta ska vara med i Paradise Hotel! Bara jag som är chockad?! eller jag kanske är lite efter? hmm. men shit. jag kommer ihåg att när jag gick på iljansboda att han praoade hos oss och jag och min syster var typ kär i honom!
Haha GALET!

vi höres senare
Pussar Klara


wednesday

dsc00443 (MMS)

Dagens outfit - wednesday Ikväll blir det Kungarna av Tylösand hos Leo tills dess ska jag plugga Pussar Klara


frullebulle



Sitter och äter frulle, tvingar i mig de sista flingorna just nu. Ska börja gå mot stationen om några minuter. Vi har faktiskt matteprov på första lektionen, och ja jag har lite havt panik.. även om jag inte visste hur jag skulle plugga för jag kunde det, men det brukar visa sig tvärtom på proven.. menmen pusshej// Issa


random




Två random bilder ur arkivet tagna av mig.

Helu, kom precis hem från skolan, nu ska jag sätta mig och plugga (!) eftersom vi har matteprov imorgon! Asså snart går jag och dör. Vi har prov hela tiden :( Jag kommer få göra 100 omprov samma dag då vi har alla omprov den 17 december. Bajs. MEN snart ska vi ju åka och shoppa, då blir man gladare ;)

Puss Issa


Black from H&M


Mums, vill konsumera!
Någon som har lust att köpa skorna fast i grått till mig? annars tror jag att jag gör det^^
Kanske till och med idag!


Ny ring!



Ha en bra dag sötisar!
Köpte den här ringen igår!
Pussi puss
Klara


dagens

Ja, jag har varit dålig på uppdateringsfronten här :( Men just nu har jag bråttom så slänger in en dagens ;)


Godkväll!

Läkar besöket gick bra men fick vänta i över en timme för att få hjälp! usch :/ och jag missade hela samhällslektionen! Annars har jag bara varit med Leo idag. Sitter faktiskt hos honom nu och tråkar medans han pluggar språkhistoria! Förhoppningsvig kommer issa och marie hit och ska baka äppelpaj med oss men vi får se hur det blir!
Ha det gött
cya 2morrow!
Kramar Klara

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen o...

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen och dör av rammsteins musik. Ni anar inte.. Åt havregrynsgröt till frukost, det var faktiskt asgott! Hörs senare! Pussi puss /klara


Sate a lá Klara och Filippa


Jättegod lunch med syster som fick mig på bättre humör! :)

Och juste, jag är inte så nöjd med min kropp så därför ska jag försöka vara nyttigare! Äta havregyrnsgrynsgröt och frukt en gång per dag. Godis/chips/läsk MAX 2 gånger per vecka. Ut och röra mig minst tre gånger!

Och imorgon ska jag på läkarbesök, så efter matten hämtar mamma eller pappa mig!

cya
Kramar Klara


Spanska suger


Söndagsoutfit!
Har jätte tråkigt, måste plugga!
Kramar Klara


mysmedflickorna<3

Hallå alla gladamänniskor! :)
Igår så blev det inget bloggande för mig! Jag och Leo kollade transformers 1+2 den första var iaf riktigt bra! sen bakade vi hallongrottor och chokladbollar! yummie! halv sex kom jag hem, åt middag, gjorde mig i ordning och drog sen till Leo. Där det som sagt var skulle vara filmkväll+ Singstar. Singstar grejen funnkade inte. så det hela slutade med att vi tjejer sitter och säger alla repliker i morden i midsomer x) Men det var riktigt trevligt! Vid åtta drog natha, marie och issa och jag skulle gå lite senare, men vi la oss i soffan och både jag och leo somnade. kom hem kvart i ett.

Nu har jag ätit frukost och ska ta ett bad medans jag läser lite historia eller spanska!
Pussar Klara

I just keep chasing pavements



dagens då. Ser så där lagom glad ut också ;) but we like it.


Suddenly I see this is what I want be



Hejsan, har varit och shoppat idag, det där plus en halsduk, strumpor och fler galgar. Skulle köpa ett nytt singstar spel också men gjorde inte det, fast det hade passat då vi ska ha filmkväll + singstar ikväll @ Leo's place. Så jag ska äta snart och vid åttatiden ska jag vara hos Leo. Ha det så bra.

Juste, kommer en outfitbild sen ;)


I Rymden Finns Inga Känslor

I Rymden Finns Inga Känslor var verkligen en av de bästa filmerna jag sett! En "må bra" film for sure!
Nu ska jag och Leo kolla på film! ha en trevlig kväll sötisar!
Kramar Klara


Autumn





Förra hösten. Åh vill ha riktig myshöst nu! ♥ Issie


ahbow



Heje :D Vi sitter i Leos skola och väntar på att han ska sluta, sen blir det FIKA

xx Issa och Klara


over and out

Hey, ska bege mig till stan nu för att fika med Klara och Leo nu, som firar 4 månader idag, grattis sötisar♥.
Så jag måste skynda mig nu. Nice att inte behöva ha skola idag! ;D pusshej Issa.

4 månader med Leo <3

Idag har jag och Leo varit tsm i 4 månader och det ska vi fira genom att äta lunch tillsammans, gå på bio I rymden finns inga känslor, äta middag på max och sen antar jag att vi drar hem till honom! Det kommer att bli en underbar fredag!

vi hörs senare
pussar Klara
<3


Sollentuna Centrum


Jag hittade ugglehalsbandet idag! Var bara tvungen att köpa den!

Köpte en ny ring, min förra försvann i skolan, ska fråga någon lärare imorgn om någon har lämnat in den! HOPPAS!

Hjärtan på naglarna inför imorgon^^ hihi <3

Sitter hos natha och har mys, hon har bakat muffins så vi har gluffsat i oss! får se när jag kommer hem, ha det bäst! <3
Pussar Klara


datafodral

Har äntligen fått datorfodralet! hur snygg som helst! eller?..


yesterday


När vi skulle gå och möta Leo och Klara så kastade vi mjöl på dom :D
((Klara lägger sig i i inlägget! DUMMA DUMMA FLICKOR!))




HAHA jag skiter på mig varje gång Marie gör nåt alltså. Hon va så rolig igår och tog ner en affisch och började läsa den som om det skulle vara helt normalt.




Bilder från igår alltså. Som ni kanske förstår så blev alla vääldigt avundsjuka på mina goda bullar jag gjorde så vi bakade igår också! Jag och Marie i köket tillsammans funkar.. sådär. Vi är som ett gammalt gift par. Igår var jag jätte"arg" på henne hela dagen, hon ritade på mig, sa dumma saker om The Ark och tryckte ner min stol hela tiden :( din bajjare.
Efter vi bakat åkte vi till Kallhäll och marie åt och sen åkte vi till Leo och kollade på Kungarna av tyresand, haha.

Idag ska jag följa med Marie som ska klippa sig, sen har jag ett möte och sen ska jag hem till Rachiid.


Shaloom!

Nu har jag precis tagit skolfotot! Jag tror det blev bra..
Efter Kungarna igår så gick jag och Leo hem till mig och gick och la oss, och imorse gjorde jag frukost på sängen till honom! Apelsinjuice, Actimell, två ostmackor och en banan! psst.. visst är jag en ganska söt flickvän ändå? (a)
Efter skolan idag ska jag hem till Nathalie :) Hon bor på andra sidan sollentuna centrum, så det tar bara fem minuter att gå dit från skolan! Perfekt!

Dagens outfit
Den varjedagliga halsduken från H&M
Mörkgrå/Grå randig tröja från Marks & Spencer som jag köpte i London i vintras
Vitt linne från hm som täcker min gigantiska rumpa
Två par svartanylon strumpbyxor troligtvis från H&M
Mina Kilklackar från Eurosko som är mina absolutfavorit skor! (dock blir jag inte tillräckligt lång för att få stå upp på klassfotot)

Vi höres senare!
Pussar Klara


Något att tänka på!

"Tänk dig att din kropp är som ett äpple. Och när du har sex med någon så tas en tugga från det äpplet. Alltså varje gång du har samlag så försvinner en bit av äpplet, tillslut så finns det bara en äppelskrutt kvar. Tänk dig då när du hittar den rätta som du vill spendera ditt liv med, men det enda som finns kvar av dig är en äppelskrutt.
Jag vill säga att du ska ta hand om din kropp, låt ingen kille, eller tjej, få äga din kropp. Din kropp är något dyrbart och otroligt vackert, ta hand om den. Du bestämmer själv om du vill ha sex med någon eller inte, men ha alltid i baktanken vad jag har sagt. En dag så kommer en kille eller tjej som kommer älska dig för den du är, vill du komma till honom som ett uppätet äpple eller vill du komma med det finaste du är?" - Victoria Joy Eurell


Mardröm!

Åh Herregud vilken störd mardröm jag hade i morse! Jag hade vaknat av alarmet vid 20 över sex men sen vänt mig om för att somna om! Jag och en massa av mina nuvarande kompisar och gammla + vuxna som jag känner var typ ute på en resa tillsammans. Något hände och någon "förråde" oss, så vi åkte ner från ett berg fullt med snö, jagade av de här konstiga människor! Sen kom vi till ett hotell där alla bodde och där var allt jättebra! vi surfade och lekte i vågorna (ja, inne på hotellet). Sen helt plötsligt så delas gruppen upp på två och vi börjar ta varandras liv pga att den andra gruppen hade gjort något! (har för mig att de dödade en väldigt omtyckt människa) Så jag och folket i min grupp går runt med yxor, knivar och bara dödar de andra!
När vi har dödat/skatat människorna som är i vårt hus går vi till de andra och försöker prata med de! men det slutar med att de skjutsar ut oss och vi står framför deras hus och skriker att de är fega och viftar med våra tillhyggen! och så börjar det andra "laget" kasta knivar på oss och en av knivarna träffar Martin K. Jag får typ panik och säger "det är ju´Martin"
Sen kommer jag på att jag drömmer och vaknar, kollar klockan och inser att jag behöver gå om tio min! så jag rusar upp och hinner till bussen! SCORE! men.. När jag kommer till rotebro station kommer tågen typ inte och när det väl kommer är den sen och proppfullt och jag kom verkligen inte in! så jag raoul och hans kompis tog bussen!

Vi hörs!
Pussar Klara


I can really use a wish right now


Kolla mästarN! Alla tyckte de var jättegoda och nu är dem nästan slut.

Ligger i sängen och kan inte sova, inte för att jag har försökt men ändå, jag vet att jag inte kommer somna nu iallafall. Så det är spotify som gäller ;D

Den här dagen har varit underbar av ingen speciell anledning, den bara va det! Jag har varit på topphumör hela dagen verkligen, var tillochmed glad när jag gick till bussen i regnet imorse liksom! Imorgon kommer Marie till skolan igen också, nicenice! Efter det ska jag nog vara med henne, Leo och Klara.

remember, when you starts to miss me, it wasn't me who walked away, it was you who let me go.

pussar Issa :D


jag vet inte vad jag vill göra om tre år

Okej! nu är jag irriterad! Min mama håller på att bli galen. Hon klagar hela tiden på allting, vi är tydligen "kunskapsfientliga", "slö" och ni vill inte veta allt hon gaggar om! När jag kommer hem från Mormor och Morfar där jag btw hade hur mysigt som helst! så ser mama att jag har fått 500 kronor och säger till mormor och morfar att "den där choklad kakan var dyr" USCH. Jag orkar inte med hennes tjat om att jag måste veta vad jag vill göra om 3 år, hur tjock jag är, hur "lite" jag pluggar (vi har knappt något att plugga! jag gör klart allt på lektionerna!)
Så att vara hemma SUGER så jävla hårt, funderar på att flytta över hos någon ett tag!

(Vet din framtid! Annars!!)

Aja, snart kommer älskling hit och då kommer allt kännes mycket bättre ett tag! Men han ska på fotboll ikväll vilket suger :( Men men! imorgon blir det förhoppningsvis Kungarna av tylösand med Leo och Helen och kanske någon annan filur som vill hooka? Issa? Maris?

Vi hörs senare!
Pussar Klara


hey fellas


haha skitful "dagens outfit" bild från imorse i all hast. Menmen den duger!

Trudilu, kom hem från skolan för nån timme sedan då jag var jätteduktig och satte mig och pluggade direkt. Nu har jag gjort ostmackor med tomat, och nu ska jag baka och göra mammsen glad!

byebye/ Issa


Romerska rikets uppgång och fall

Sitter på Historia lektionen och är hur hungrig som helst!
Har två lektioner i dag oc hsen ska jag till mormor och morfar och baka mn berömda Kladdkaka!
Vi hörs sen!
Ps. Håller på att fixa en Klara genom tiderna!
Pussar Klara


cause you're not the one

God morgon!

Funderade på att stanna hemma idag men kände att det skulle vara onödigt för jag orkar nog skolan idag och jag måste hänga med så här i början! Dessutom vaknade jag till av ett samtal från polisen, så nu blir det förhör i veckan..

nu kan ni roa er med den här braiga låten medan jag gör mig iordning!



Pussar Issa


change with age



haha! Jag måste bara lägga upp den här bilden på båda bloggarna! Tycker det är så kul hur jag har sett ut, och inte minst förändrats på bara tre år!


minicarrots

Guuu middaaa! Sjuk issa här! Ska sätta mig och plugga med minimorötter alldeles strax men tänkte först visa bilder från förra veckan ;)


Jack och Marie vandaliserer en buss ;) Klara och Leo sitter i den, haha.


Bild från fikan med Klara, hon ser lagom munter ut ;)


Up next.. :



Hello Mother *Uckers

Tjenare! whats up?
Kom till skolan från läkar besöket vid 1030, tog längre än vad jag trodde det skulle ta! Och nu har vi hål timme i en timme -.- Drygt att jag kom hit ens!
Vi ska ha debatt och spanska läxförhör... Shoot me!

(för att få mig på bättre humör)

Vi hörs sen!
Pussar Klara

Vuxenpoäng?

Hallå! Jag och Leo har just druckigt Kaffe och kollat lite på valvakan! Är det inte sjukt att SD kommer med i riksdan?! jag blir halvt galen! Men nu ska vi iaf kolla på Flight Of The Chonchords :)
Hörs imorgon
Godnatt,
Ps. kommer missa skolfotot imorgon
Pussar Klara

Selma, Ragge unt Smilla
(snodd från Leo's data!)

Shopping i Kista Galleria


Eurosko

Klänning - Bikbok

Mössa - H&M
Jacka - Lindex
Halsduk - H&M



Aja baja Klara!

Hallå! Tänker skriva ett litet snabbt inlägg nu för jag ska till Jakobsberg och möta Issa och Johanna!
Har shoppat en massa så lägger upp bildre sen!
Pussar Klara


harem



Såhär vill jag se ut idag. Harems ♥
/issa


färgat håret!



Hey. Jag kom precis hem från Marie, där jag färgade håret! Det var inte planerat utan det bara blev så. Men jag färgade ju inte direkt nåt helt nytt ;) utan det blev lite mer naturligt blond, mer åt min äkta färg- hållet. Im happy with it. Händer ikväll då?

Harebra, Issa.


Shalom


Dagens outfits!

Efter skolan kom Issa och Marie hem till mig, vi bakade kladdkaka x) hur gott som helst! Fick dock ett konstigt samtal! Blir sen till skolan imorgon.
Jag och Leo ska snart dra till honom där vi förhoppnigsvis kan se Tomb Raider 2 såg precis den första! Daniel Graig och Angelina Jolie är ju hur snygga som helst!

Ha en bra kväll!
Pussar och Kramar Klara


Hem

Hej allihopa, jag ligger i min säng och vill flytta hemifrån på driekten. När man väl är hemma så får man bara höra tjat, press på spanskan, läxor och hur tjock man är! Åh vilken mysig familj jag har! MUMS! Det här är anledningen till att jag håller mig borta hemifrån så gott det går.
Nu ska jag läsa lite och sakna min underbara pojkvän<3


I nian, långt hår, mina hippieglasögon^^

Balen, hur stilig som helst med fluga och allt!

Haha, paraplyet är en present från London, trodde den skulle få vara hemma men nej enj, i förrgår så kommer han cykandes med panda-paraplyet! hihi! (en bild ni absolut kommer att få se ett antal gånger!)

Men men, Godnatt sötisar <3
Pussar Klara


hej jag är duktig



Hejsan!
Jag har precis varit jätteduktig och skrivit klart svenska läxan, nämligen en intervju om Marie! Den blev lite kortare än vad dom ska vara men ääsch!

Spelade lite kort med Marie när hon va här idag. Annars har jag varit hemma för jag mått dåligt idag, har typ nackspärr och sånt bajs. Men nu ska jag gå och ta mig nåt att dricka! pusshej från Isabelle


Herregud..

Oj! Idag har jag fått en massa flashbacks! Det har varit halvt härligt, halvt panikartat.
Det här och Flight of the chonchords. Vilka minnen väcker inte det?.. Miss u
gårdagens kladdkaka är fortfarande underbar! dricker te och väntar på att klockan ska bli 2200 då Kungarna av tylösand avsnitt två börjar! haha! Sjukt program!
Puss<3


JoggarN

Feuwh, idag på idrotten sprang jag 5.6 km på 34.14 minuter! Jag är faktiskt jävligt stolt!
Nu har jag duschad och ätit så snart börjar väl religionen! Skulle egentligen varit med Issa efter skolan, men den lilla filuren har ju gått och blivit sjuk eller något! Men jag och Leo har nu bestämt att vi ska ses i stan eller hos migoch kolla på Flight of the conchords! :) och förhoppningsvis baka något (a)
Måste banne mig öva på att göra kladdkaka, jag och Leo ska tävla om vem som gör godast! ;)

Cya l8r m8s ;)
Pussar Klara


wazzap

Wazzap? Jag bjussar på en cpbild från idag, Rache störde mig när jag skulle fota vilken fin håruppsättning han gjorde på mig!
 

Känner mig lite wierd idag, har varit alldeles jättehyper och sjungit och skrikit och dansat osv.. hehe. Tänk vad som kan hända av lite mat och kaffe.. eller vad det nu berodde på. Men ja, det är vad jag gjort idag, varit med Rache hos mammi, och sen kom jag hem och tittade på slutet på Idol och ett politikprogram!

Godnatt sötisar! /Issa
 


blue

Dagens outfit.

Jacka H&M
Tunkia Gina


Mama said


Tja! Hade det hur mysigt som helst hos natha! Vi kollade south park, åt sushi, popcorn, scrubs och sorterade lite kläder ;)
Har precis ätit en underbar middag som Filippa och hennes kompis Linn gjorde! Kassler med annanas och sweetchili sås typ! Yummie!
Nu ska jag gå och möta gingerface!
Pussar Klara


Alexander McQueen

Hot or not: GaGas galna jättepumps

Lady GaGa gör allt för att överträffa sig själv och satsade häromdagen på att gå genom flygplatsen i Los Angeles iklädd enbart bikini och ett par Armadillo-skor i ormskinn designade av Alexander McQueen för att få uppmärksamhet.


Det är det första man ser när man kommer in på Internet idag, och jag var bara tvungen att påpeka.. är dom efterblivna eller efterblivna här? :o Har dom missat att han designade dem till henne (rätta mig om jag har fel) och att hon hade dem i videon Bad Romance? Vadå "gör allt för att överträffa sig själv" som om man inte alltid ser henne så på varenda bild. Haha ja, jag var tvungen att påpeka.

/Issa


Inte förens jag dör

Var det bara jag som älskade Fjäderhalsbandet Issa la upp i inlägget tidigare?! :) ouff! give! ;)

Godmorgon! Håller på att göra mig i ordning medans Leo fortfarande ligger och sover, han är hur söt som helst! hihi!

Ja, det där skrev jag för någon timme sedan! men kommer inte på något vettigt att skriva! Hm, på svenskan ser vi The Day After Tomorrow och på Historian kollar vi på The Gladiator. Slapp skola jag går i! Snart har vi religion sen drar jag till Nathalie! Ha en bra dag!
Kramar Klara




forever21




Asså det är lungan om ni liksom behöver bli av med nåt ur ert sortiment forever21, om ni inte riktigt vet vart ni ska göra av det. Jag kan ta hand om det alltså! Hojta bara till så skriver jag adressen.

iih det finns så fina saker på forever21!
/issa


introduktion 2

Klara tyckte att jag också skulle presentera mig, så jag gör det!
Det är jag som är Isabelle, hon som fyller år på självaste julafton (det är typ så folk kommer ihåg mig haha), så jag är bara 15 år änsålänge. Jag är ägare av http://thistimeiwill.blogg.se, som jag också uppdaterar i. En ganska rolig sak är att vi har fler läsare på den här bloggen efter tre dagar än vad jag haft på ett år i min egna blogg!



haha var lite smart och tog från min blogg ;)

Annonser från BloggPartner

färglös som en tår



Sitter och läser Look, som jag köpte i London. Chattar med bla Rache på fb-chatten (i mitt hjärta). Ska kanske ut senare och träffa Marie. Jag tycker det är jättemysigt att det är så mörkt ute nu! Har saknat att traska omkring i löven med kilklackar, sitta hemma vid köksbordet och dricka te med kompisar. Åh vad jag älskar hösten!

Kramar Issa

Annonser från BloggPartner

Hallå ALLA läsare!

Tjenare, tänkte bara kolla hur det är med är? Själv sitter jag och väntar på att min öppelpaj sk bli klar! Mums! Ska plugga och sen kommer älskling hit och sover :) Gud vad roligt jag och Issa har haft idag! Har någon av er spelat sagostunden när ni var små? Det var första gången jag var hos Issa hemma hos sin pappa! :O Och det första jag ser när jag går in är det spelet! Jag och min familj spelade det heeeela tiden när vi var små! Så det tog fram en massa av gamla minnen!

Imorgon är det tisdag! det betyder att det bara är två lektioner för mig, Historia och Religion! Helt okej! Sen ska jag till Nathalie och äta Sushi! (hon är skyldig mig 75 kr och en sushi middag/lunch!)

Nåväl, nu ska jag försöka plugga lite! Innan mami halshugger mig!
Godnatt!
Pussar och kramar
Klara


Fotot är till min älskade faster! (Max, Lyxshake Strawberry)


Dagens a´la issa


Dagens outfit a´la Issa.

Kavaj, lånad av syrran
Tröja, Tom Tailor
Randig tröja, H&M
Tights, Gina


eye of the tiger



haha, jag och Aino i somras!


sagostund







Vi skrev nyss ut heeela långa sagan här på bloggen men internet sket sig när det skulle publiceras :(

Men det är iallafall vad vi pysslat med efter fikan i sollentuna centrum!
Pussar Issa och Klara.

Annonser från BloggPartner

du är inte så särskild tuff!

Sitter och lyssnar på Little marbles, börjar inte förens om en timme. Kolla vad jag har skapat! Ett collage från Bikbok!



Dansa med björnar

Godmorgon alla! Gud vilken grå morgon! :C
Dagens outfit
Idag slutar jag tre, sen ska jag nog träffa äskling ända till han dissar mig och går på fotboll ist.. :P
Ha en underbar dag! pussar Klara

Grattis papi!!


Idag har vi firat pappa som fyller 46 idag! Grattis! Vi var i sollentuna centrum ett tag och så har vi lagat jättedog mat!
Förrätt: Pilgrimsmusslor, Kräftor och sås med Kapris och Tomat
Varmrätt: Marulk med kantarell-sås, Potatis och Sparris
Efterrätt: Mammas tårta, Banan, grädde, björnbär, kiwi och blåbär!

Imorgon blir det en tidig morgon så jag tänker plugga lite nu, kanske träffa Leo och sen sova :)
Pussar och Kramar!
Klara

collage modekungen



Det är sånt här jag brukar pyssla med när jag inte har nåt annat för mig. Är väldigt sugen på att införskaffa allt detta, allt från modekungen förutom bootsen som är från Dinsko.

Kramar Issa


jag kan vifta med mitt hår gud vad jag är din


en kväll av kaos

fan vad fel allt blev igår, jag har gjort bort mig så det ekar om det. Inte förns nu fattar jag vad jag verkligen vill och nu kan det vara försent!

/ issa, världens smartaste..

Lörda kvällen i korthet

Halloj! Nu sitter jag hemma hos Leo. Middagen var jättegod! Och vi hade det trevligt. Efter det var jag hemma hos Marie ett tag, vi pratade om allt möjligt och träffade lite människor. Sen tänkte vi gå till Kolarn, jag och issa vände, vi behövde kolla en grej. Men Leo och Marie började gå dit, men precis när de kom dit såg de killarna från förra helgen så de vände tillbaka mot Marcus. Killarna spelade lite poker och sen drog vi. Nu ska jag och Leo kolla en film och sen gå och lägga oss!
Sov så gott allihopa!
Pussar och kramar
Klara

dinner @ Marie

Tja folkes! Sitter och hetsdricker kaffet efter maten, är redan försenad för man skulle vara där nu egentligen, ska till Marie på middag med tjejerna. Ha det så bra! pusshej.

// Issa

Introduktion

Hallå! Känns lite som att det var halv konstigt av mig att börja så där på bloggen, ni vet ju inget om mig!
Jag heter iaf Klara och bor 20 minuter ifrån Stockholm, jag är född 1994 och har precis börjat på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i Sollentuna på samsam programmet. Jag har en lillasyster som är två år yngre som går i min förra skola. Min förra blogg heter http://absolutecrush.blogg.se/ där kan ni läsa vad som har hänt innan den här bloggen. Jag är halvkines, och är 163 lång ungefär.


Det här är dagens outfit
Randig tröja h&m
Volanghalsduk h&m
Svartastrumpbyxor

Ikväll blir det middag och sen drar jag hem till Leo.

Kramar Klara


guess

Hej nya bloggen, Issa här. Kom precis hem. Det var ju filmkväll hos Klara igår, vilket var jättekul! Men när alla blev trötta drog jag och Marie till Lise-Marie, och det har jag inget att säga om. Skulle sovit hos Klara men det blev att jag sov hos Marie istället, vi gjorde te och satt på altanen och snackade om viktiga saker, och då menar jag djupa grejer! Känns lite jobbigt efter det för nu har jag väldigt mycket att tänka på.

Mamma och Niklas har köpt lite nya saker till mitt rum, som en helkroppsspegel och en hylla man kan ha tvn i och så. Så idag ska vi fixa med det och sen ska jag troligtvis hem till Marie på middag, Tacos :D

slänger in en bild från när Michi fyllde år för nån vecka sen.



Pussar Issa


Basterds + Toys

Godmorgon! Hade ni en trevlig fredags kväll?
Vi började kolla på Inglourious Basterds men det gick inte så bra för att alla var så ofokuserde. Har ni sett den filmen? Om ni inte har gjort det så bör ni verkligen gör det! Det är faktiskt en av mina favorit filmer!

Just nu ligger jag i sängen med Leo, min pojkvän, han sover och jag kollar på Toy Story 1.
Ikväll åke jag förhoppningsvis till märsta där det är 16 års firande för Victoria! Allt det där har blivit jättekomplicerat! Först säger pappa att vi ska ha gäster nästa helg, i förrgår sa han att det var nu på lördag och idag berättade han att vi ska till Haninge och att det är vi som är gästerna! Vi får se hur det blir om jag lyckas slingra mig ut det! Hehe!

Nu ska jag kolla vidare på filmen! Ha en underbar dag!
Kramar Klara

number one

Hejsan allihopa! Issa och Klara, välkomna till vår nya blogg! ;)
Ikväll ska vi ha film kväll hemma hos Klara. Det ska spelas Mario Kart Wii, snask ätas och filmtittas! Men nu, mat!
Klara har lagat köttfärsfyllda paprikor och ris! Yummie!
Hörs sernare!
Pussar och kramar,
Issa och Klara
<3
Annonser från BloggPartner

RSS 2.0