Monopoly

Spelar Monopol i väntan på att Marie ska komma <3
Kram Klara

Banan-Dag

Hejsan, har verkligen inte haft tid att blogga idag :( imorse följde jag med Leo och hans bror och pappa och hjälpte de med båten, tog jättelång tid! sen drog vi till leo och jag såg skönheten och odjuret för första gången! Efter det gick vi hem till mig och åt och gjorde oss iordning, sen gick vi till amanda där det var fest för gammla klassen, jätte mysigt!
Nu sover Leo så ska väl också försöka sova, pussar Klara

tigersss







Men tjaaa bloggen! Det var länge sedan! Jag är i Söderhamn jag. Har hälsat på farfar på sjukhuset och gjort nytta hela dagen.

Tänkte mest säga HAPPY HALLOWEEN! pussi issa


Bandy premier

Pwhehw idag var veckan slut och nu är det höstlov! Slut saken på FN grejen var faktiskt väldigt interessant, efter det stressade jag mig till Leo och sen åkte vi in till söder och skulle äta middag med hans Mamma och hans mammas pojkvän och hans föräldrar ^^ Slutade med att jag och Leo åt på Donken. höhö. Sen drog vi på matchen, det var faktiskt riktigt kul! men kallt, Ska ta med varmchoklad nästa gång eller något liknande!
Nu ligger jag och bebe i sängen och ska sova ut!


Pussi puss. PS. Hamsterpajen vann! (Bajen) höhö, en övertrött klara


movie tiiime



Jag känner att jag hittat min grej! ;)

Ska ut och filma med marie igen sen när jag städat. Men känner mig alldeles för lat för det, dessutom är jag hungrig som en bergsget. Bra, då går vi och äter då!
//


bjuröklubb



Allvarligt, hur grymma är vi inte. Jag älskaren :D
Jag och syster!

Love Isabelle


Pizza i ugn

åh vad jag saknar. Jag kommer ihåg när jag leo och gänget va på gröna lund och jag och leo skulle sova hos hans pappa, men vi behövde gå hem till mig först. Vi gick ända från mig till honom vilket tog mer än en timme. vi var så trötta och det var en massa kryp ute. Men damn va nice det var när vi var framme och åt pizza.
Minnen med älskling <3

Friskis & Svettis

BOOHJAAA!
Nu ska jag unt der fjolippa på friskis & svettis, med micke, våran bästis :* Den här dagen har varit väldigt tråkig. Men fikade med pappa och det var mys!

CYA
Kramar Klara

TAGGATAGGATAGGA


issa fnissa

HEEEEEEEEEEEEJsan. Jag är på såhääär roligt humör :D skämten bara flöödar! Bara det att jag sitter hemma själv och garvar åt mig själv som är så rolig. Så kanske jag skickar lite konstiga sms också.. hähäh.





BÄSTA LÅTARNA JUST NU.
DUNKA DUNKA ;)))

peace out


Koncentrationssvårigheter


Jag unt der david
(y)


tisdagsoutfit


lånar ugnen

Marie äter lasagne. issa äter pizza. Leo suger på lock, jag äter en werthers ORIGNIAL.
Werthers Original är verkligen goda! bara man inte äter för många av dem!
BTW issa har en rap på G.

Adios amigos nosvemos va...
PS. JAG FICK G på spanska provet och issa kom!

Kina kina kina!

Idag började FN-veckan, min grupp består av Petter och David. På fredag ska vi hålla en "debatt" om Mänskliga rättigheter och Miljön. Ur Kinas perspektiv. Jobbigt jobbigt jobbigt. plus att jag redan har ett projekt på g i historien, ang politiken i Kina under 1500-1600 talet. Veckans schema, börjar halv nio och slutar tre. Galet långa dagar enligt mig (om man jämför med vårt riktiga schema)


Pusssar Kallaha

5 månader med fjompelompe


natha e seeg


Linser + lösögonfransar

glue

Shoppade med syster yster och padre i stinsen idag, hittade ett par jeans, långärmad svart trlja och sminksaker. Nu har jag gjort mig i ordning, natha kommer snart och sen drar vi!
aja, nu ska jag välja kläder :*
Adjöken
Kramar Klara

dinnah hos Leo







Lite bilder från middagen igår med Marie, Leo, Klara och Jack. ♥


jag smakar på ett regn

Hej på er! Issapissa här. Det är fredaaag! Lika med singstarduell mellan mig och Leo, grrrr.

Har varit och hämtat min dojjor idag! Lyckat värre att dom kommer dagen då vintern kommer. Det var liksom meningen att det skulle vara höstskor...






1. THA SHOES. 2. Jag som ser gråtfärdig ut... 3. PosarNN'''

xoxo issiegirl


Dagens



Kramar Klara


jag hör dåligt och fattar trögt så säg det nu om du vill ha mig här

Av alla viktiga läxor valde jag att göra den som ska vara inne senast, eller inne och inne, jag ska stå och prata för klassen i fem minuter om precis vad jag vill.. så jag valde Queen eftersom det ändå är intressant att lära sig om. Och därför jobbar jag med det nu istället för att plugga till provet imorn ;) så duktig!

Har suttit på exakt samma ställe ända sedan jag komhem vid två idag.. nu är den liksom fem. Borde lyfta på min feta röv och motionera lite kanske. Ja, åtminståne göra något. Hehe.

pussen - Issa

mmmbop



Hej!

Hejdå!


kokosboll


Mysonsdagar

Gud vad jag älskar onsdagar! Det var så himla trevligt att träffa Marie och Issa! och Helen och Sanna också för den delen! :) Har inte hunnit göra detpga av att jag är lite depp och har så himla mycket plugg. Satsar-skola jag går i...
Men vi kollade på tylösand och åt goda kakor som Heln gjorde, vi drack te och skrattade.

Idag har jag inget plugg, inget planerat, inte imorgon heller, kanske ska fråga om jag får va med på singstar kvällen :>

Men men, nu siiter jag och lyssnar på Robbie Williams, yummie <3
Cya later, ursäkta för dålig uppdatering :/

xoxo


fhdkshglisdh<glr<smgdv. Vad snygg. -> Vouge.com

Men! Vad alla klagar på att jag aldrig sover :( det är väl mitt problem.. eller? haha nej men jag håller kanske med. Borde. Sova. Nu. Nu när klockan ändå inte är sådär aaalldeles för mycket. Så jag ska försöka, GODNATT.



xoxo Issiegirl tihi


hello hello

Fyyyy på vår sugiga uppdatering Klara! Är iallafall hemma hos Marie, vi ska hem till Leo om ett tag och kolla på kungarna.

underbaraste kryssingen 2009!


//issa


jobb!

Nämen! Jag fixade lite jobb nyss, bara sådär, eller rättare sagt gjorde babysister Aino det. Så nu har jag jobb på torget fem dagar innan jullovet! Precis då man behöver pengarna. Det kommer bli lika mysigt som varje vinter! Springa och köpa kaffe och lussebullar, hjälpa kunder och fixa med blommorna!
/ issa

Halv-förklaring

Är inte på topp just nu, en hemskhet har inträffat, dålig uppdatering, spanska prov = klara måste kämpa mycket, Imorgon är det "amazing Race" på skolan för att vi ska lärakänna tvåorna, är halv peppad. Vill gärna va i samma lag som en utbytesstudent i NV09an!
Nu ska jag plugga español..
Godnight sweet hearts
Kram Klara
Btw, gick på friskis idag! issa, marie? joina nån gång??

sharp



// Issa


Happy song

Mumford & Sons – The Cave

godmorgon


issa har tränat!

Jag har varit jätte duktig idag, följde med mamma på zumba-pass (hon tyckte att jag behövde nåt att göra och börja tänka på "annat"). Det är som friskis fast ändå inte, och det är mycket dans. Det ska jag verkligen börja gå på, nästa är på lördag! Nu väntar duschen. svettig kraaam :D

I'll give you my jacket, i'll give you my heart

Skola, kommer vara hemma vid fem, måste då fortsätta plugga. usch! Jag vill bara vara hemma och kolla på djurfilmer tills det blir bra igen!

emptyness - blank

fittafittafittafittafittafitta, varförvarförvarförvarför?

she's a killer queen



Sitter och äter framför tvn och lyssnar (och tittar) på ett av två världens västa band!
/ Issy


where' we gonna go?

filmen var en besvikelse! MEN naturhistoriska är lika mysigt som vanligt. Just nu sitter de andra och sjunger singstar, medans jag spenderar lite quality time med datorn :*
Kram Klara


gårdagens outfit


Issa


follow the light


Rätt gammal bild.

Tänkte bara höra av mig. Måste verkligen ta en dusch, bara så ni vet liksom. Sen blir det myskläder och chill-dag.
Puss Issa


den var bra Leo

bara för att Leo klagade på att jag inte uppdaterat här på länge.. TJATJA!
hastalavista from jowhanis place' /issa

Kjolen


Syster har en mumsig spegel

Shoppat med TH

oj, mina inlägg är sega på att komma upp :/

Iaf, efter skolan åke jag och TH till Kista för att testa Levis Id jeansen. hm, på mig passade Demicurve bäst men jag vill inte ha dem, Jag använder nästan aldrig jeans, inte min grej.. Men TH passade asbra i dem! Woho!! :D sen kom mi padre, köpte en superfin kjol från h&m som jag ska ha med på göteborgsresan! :) Ni får se den sen) pappa och jag åt kebab och köpte de här ûbersnygga lurarna:

STAR WARS <3
Någon som är med på Marathon nån gång?
Kram Klara


cant believe it



KAN inte sluta lyssna på denhär låten.. är typ inne på 53:e gången sedan jag kom hem idag..

Vill ni veta något AMAZING? :D Marie får följa med utomlands när min familj åker.. Vi hoppas på Grekland!! Kommer bli helt underbart.

Tänk oss Marie..

TAHAH :D

puss Issabellen


Håkan

Wow, om man tänker tillbaka på min och håkans tid.
För tio år sedan när "känn ingen sorg för mig Göteborg" GROV hatade jag och min syster honom, vi brukade till och med driva med hans låtar! ända fram tills typ i år har det varit likadant mer eller mindre. Men Leo "plågade" mig med det och tillslut började jag faktiskt gilla det (till en viss del. Vissa låtar ÄR skit). Men damn, håkans texter är underbara, musiken är bra och hans sång kan man ju diskutera, men framför allt har han känsla och man märker hur mycket han brinner för musiken.
För 10 år sedan skulle jag aldrig gå med på att gå på Håkan konsert, men den 6 oktober i scandinavium, göteborg så 1930 smäller det.


Nu ska jag fortsätta plugga. kan inte koncentrera mig för att jag är så trött!

Kramar Klara


hehehej

he he heeeej. Igår slutade jag jättetidigt så jag och Marie åkte till Jakan och träffade Sanna, Johanna och Koff. Sen åkte vi och käka pizza (eller Johanna.. men alla smakade :D). Efter det gick jag och Marie hem till Sanna. Skulle egentligen hem till Leo för att kolla på Kungarna med Klara och Marie sen men det blev inte av för vi gick till kyrkan istället.

Nu ska jag börja bege mig mot tåget.
have a nice day.


pussi Issa


Göteborg

Göteborgsresan är nu bokad! Jag och älskling åker den 5 november, vi ska till universeum och kolla Håkan Hällström!
Mys

Kram en megatrött Klara

korvfrillaN


Halloj, idag får jag sluta tidigare från skolan, men jag måste plugga så jag stannar kvar och väntar till 1509 tåget, ska träffa Daniel och Hampus.
Smell ya l8r
Kram Klara


myspys



Go' kväll! Har suttit och fikat med pappa och diskuterat musik somvanligt. Sen läste jag ut min svenska bok. Ska ta ett bad nu, det är kallt som ett isbjörnsarsle här ju :(

Kram Issa


man hade nog valglasögonen på sig när man lade sin prognos i augusti







VILKET HUMÖR MAN ÄR PÅ IDAG HÖRNI!

måste tillbaka till köksbordet och läsa viktiga nyheter i SvD och hjälpa Marie äta upp MINA ostbågar med gaffel! Thats hoooow wweeeeee do iiiit! Nobelmiddagen you know.

Ser ni filivippen som sticker ut ur turbanen på 3:e bilden förresten? HIHI

DANCE DANCE DANCE!
peace out Issa


Hemtentamen..


Fick verkligen sova ut imorse! hur härligt som helst! och sen mötte älskling mig på bussen :) wiii
Nu har vi haft historia och lunch och om fem minuter börjar religionen. då vi får ännu en hemtentamen.
Saknar min fritid.. saknar mina små kompisar :(
Pussar en slutkörd Klara


The Battle over THEEE autumnbreak!

Okej, jag sa ju tidigare idag att pappa och jag funderar på att åka till Malaysia på höstlovet.
Idag ringer älskling och frågar om jag vill följa med honom till Göteborg och bo hos hans andra syster Linn och hennes pojkvän! Och genom denna möjliga resa gå och kolla på Håkan.
När jag frågar mamma så säger hon att hon har funderat på en EuropaWeekend någonstans, (Kanske Tyskland) Jag får Panik! Jag vill kunna göra alla tre! :D ARGH!

Malaysia drömmen ligger lite långt bort men måste dit senast sommaren 2011, Min älskade farmor är inte så unglängre..
Tyskland bara MÅSTE jag till, dock vill jag hellre åka dit på sommaren än på hösten av någon anledning...
Göteborg... JAG VILL ÅKA! fett mysigt att åka till gbg med Leo ^^ Håkan kan man ju skippa men, vi får se hur det blir! :)

Nu ska jag fortsätta på hemtentamen som tar livet av mig. Jag skulle inte vara en bra heltidsstudent. Äter bara x) koncentrerar mig typ bäst då. Det skulle ju inte sluta bra! Men men, jag som hade velat se Paradise Hotel! som började precis, det får väl bli inatt helt enkelt (om jag orkar). Nu ska jag gräva ner mig i antiken igen, Pusslio Klara

Dagens outfit
Sametstights
Gråttlinne
"lila" Skjorta

Inlägg NR.100!


gossip girl




shoes <3 Issa

Jag måste SKÄRPA mig med uppdateringen i den här bloggen! Men det är lite mycket att hålla igång två stycken ;)
Nu ska jag kolla på Gossip Gril och dricka kaffe. Ha det bra sweetpies.


Svartgul höst

Jag vill ha pengar för att kunna köpa dessa saker från H&M, Monki, Lindex


Yummie, Två lektioner kvar sen måste Klara hem och plugga historia!
BTW, min pappa och jag funderar på att åka till Malaysia snart!
KRAMELAMEN KLARA


Monday


Awesome video med Lykke Li
/Klara


Dinosaurie 3D


Mys med älskling på Naturhistoriska. Jag gillar att gå på museum, ja.

Dagens outfit

PS. åt ASGOD middag! nu fortsätter jag plugga!
Pussar klara


Bergianska** trädgården

Idag följde älskling med till Botaniska Trädgården, vi hade hur mysigt som helst i det vackra höst-vädret!
Sen drog jag till min lilla Blondin som blir 18 idag! Grattis min älskadeförebildshönsmamma <3

Nu ska jag börja på min hemtentamen, pussar och kramar
Klara


boy you cant touch



dagens by issa


B-rudar


Marie, Jack, Issa, Leo, Klara
Have a nice friday guys!
Nu är det dags för oss b-rudar att dra ut


Jagboken



shoo bre. Sitter med marie som ska sova här idag.

Hon sitter och läser högt ur min JagBok som jag skrev i i två år typ!

hahah på första sidan hade jag skrivit typ "hmm nu kom jag på att den här boken kommer bli avslöjad av en viss Marie som inte kommer vilja ge tillbaka boken på några villkor.. så om du läser det här så är den här boken pirrePRIVAT!"

haha gullig man är.. (eller va)


Today










Tröja från Monki
Strumpbyxor från H&M
Skor från Eurosko

Nu ska jag plugga, pussar Klara


unknown known



dags att börja rulla iväg mot skolan! Idag får jag helg och imorn blir det party! pussar issa


Prawns

Igår började vi se District 9 på Engelskan, helt okej film faktiskt, ska se klart den nu. Testade Aikido på idrotten, gjorde Pannacotta hos Leo och kollade på Kungarna av Tylösand.
Idag efter skolan ska jag gå hem och plugga Svenska -.- usch och fy! Sen ska jag kanske till Sumpan på ett snabbt litet ärende och sen blir det hem och plugga igen.

Det är nu jag känner av att det kommer bli jävligt tufft i gymnasiet. Det börjar bli en massa plugg nu, ävevn om vi har sett tre filmer redan. Jag har spanska glosor, Historia hemtentamen, reiligon hemtentamen nästa vecka, Spanska läxa, Svenska filmanalys och det är bara skit jobbigt!
MEEEEEEEEEEEEEEN det ska bli as nice ihelgen! på fredag är det party party, på lördag blir det nog film med bby, och på söndag fyller natha 18 ju! :D 

fotar Dagens outfit sen, nu ska vi kolla klart på District 9
Pussarrrr

(random)

shes a beautyqueen and she rocks the scene

Shit vilket bra humör jag blev på nu! Spotify på högsta volym,
kaffekaffekaffe, Lollos sällskap och min älskadefb-chatt!


dont surender


rock city wanker

Hej på er. Slutade tidigare idag så jag är på rätt bra humör och sitter och sjunger med i The Arks låtar, ska gå och leta nåt att peta i mig, har inte ätit nåt idag förutom flingor till lunch, och ja man måste verkligen leta efter mat hemma hos mig. Vi har aldrig nånting hemma. Bara typ bajsmackor, och det orkar jag verkligen inte stå och bre och hyvla ost liksom. (Klara, borde vi starta en matblogg istället? Det är typ mest det vi skriver om hihi) Sen ska jag träna.. och kanske sova? Är trött som en filivipp typ.


fråga mig inte varför jag tog den här bilden.. PUSSELUSSEN FRÅN ISSELISSA


giraff



Har verkligen nadaaa att skriva så langar en jättefin bilf på Marie vi tog förra året ♥

Nu ska jag kolla på Cougar Town, puss


Issa! är du på?!

Jag har just upptäckt:

SOLD OUT!
ARGH!

lösningen på det här är att åka till Berlin på Höstlovet! Där hon spelar på måndag den 1 November 2010 i/på Heimathafen.
Är det någon som vill följa med?!

Lykke Li – Tonight

Lykke Li – Hanging High


bullbak

Igår var det ju kanelbullens dag OCH TH'S 16-års dag! Grattis sweetie!
Kom hem och började baka med älskling, pappa sa att jag skulle göra dubbel sats. det blev 84 bullar!!!! :o
Sen kollade vi på top model 14. tror att jag ska börja följa det, Leo tyckte dock inte att det var så kul. (a)

Och idag fyller Helen 20 år! Grattis!!! (Leo's storasyster)
Efter skolan ska jag plugga, och förhoppningsvis hitta på något, kanske bjuda över nån på fika? ;)
Hehe, se you l8r ;)
Kram Klara

McCartney




Stella McCartney s/s 2011

Gah vilka underbara kavajer ♥♥

Love Issa


Leconte


Haha, Kusin vitamin!
(Han har ett födelsemärke på kinden som ser ut som ett hjärta, jag har ett ärr)
Fina äpplen vah?! ;)
Idag ska jag baka kanelbullar med Leo! har jag bestämmt nu


näe det menar du inte?!

Filmen var asbra! Störde mig så på huvudpersonen i början bara haha. Men den va bra! Men.. det roligaste va fan när två tjejer framför oss kommer och sätter sig ner och så välter dom ut colan så det rinner massor till där jag och Marie har våra väskor och dom sitter och fnittar och ba "men guuud, hihi, det är cola överallt" och marie säger "NÄE, DET MENAR DU INTE?!" hahaha fyfan vad jag garvade. Sen fortsatte det lite så men då var jag upptagen med att garva.

Nu sitter jag och pluggar (faktiskt, jag lovar) och lyssnar på harmonisk musik, hihi. Så jag ska fortsätta med det och ni får ha det så bra, pussåkram Isabelle

Español

Sitter hos Leo och pluggar spanska/kollar på morden i midsummer.
Kolla vad jag hittade på datorn!
Ses imorgon, godnatt allesammans <3

på bio med Marris



Drar in till stan nu, puss/ issa


Middagen igår!


Vi tillagade allt förutom köttet och majskolvarna som pappa gjorde! i och försig så var potatisgratängen bara att värma! men ändå! ;)
Det var hur gott som helst! hade vitlöksbröd också! nam-nam

Och pannacottan... OMG! HUR GOD VAR INTE DEN!?!?!?!?
måste göra det snart igen! kanske 24/11? :)

Efter att ha ätit gick Jag, Marie och Issa ända till villastan, festen var inte kul, otrevliga människor som kollade bort när man hälsade och folk som inte hälsade överhuvudtaget! Jag och Issa drog en timme senare, vi gick till stationen och sen gick jag till Leo där han och Helen kollade The Ghost Ship. Jag hatar skräckfilmer. kunde inte sova... :( ja jag är mesig men jag klarar inte av skräckisar!
Nu ligger jag i sängen och försöker plugga, men det går inte bra, har inte lust alls!
Ha det bra idag hörrni!
Kramis Klara

general


Facelook
Kram Klara


Hola!

Dålig uppdatering, sorrry, men har haft det fullt upp. Gårdagen var lite kaos så orkar inte skriva något om det. Idag gjorde jag scones till frukost, jag har pluggat. Duktiga Klara! Snart ska jag duscha och städa övervåningen^^Ikväll blir det trerättersmiddag med Issa och Marie, sen drar vi till fiffi^^ och sen drar jag och sover hos Leoponken!

KAOS! nästan alla Little Marbles låtar är borta från Spotify! :'( *Snyft*

Höres senare,
pussar Klara

ankles

Woho! Jag har beställt väärsta snygga skorna!

Tjuvkik!



puss/ issa


it's friday people

Nu är jag hemma hos mamma igen! Det gillas! Pappa skulle nämligen till Söderhamn och jag är så glad att vi inte behövde följa med. Det sista jag behöver nu är ÄNNU en tråkig helg!

Här har ni dagens outfit




Notera att jag alltid halshugger mig själv på outfit-bilderna? haha.

Kofta H&M
Tröja H&M
Jeans Gina
budget outfit idag alltså ;)

//ISSAB


i skolan

En lektion kvar efter den här och sen får jag äntligen min efterlängtade helg ♥. Får se vad som händer idag, händer inget blir det bio med marris! Nu ska vi ta rast, puss

RSS 2.0